Duurzame Energie

Al onze duurzame energie mogelijkheden worden afgehandeld door onze dochteronderneming: Swisszontechniek

Meer informatie over Swisszontechniek vind u op: www.swisszontechniek.nl

Zonnepanelen

Duurzame energie is er op verschillende wijze. De meest bekendste zijn de zonnepanelen. Via onze dochteronderneming, Swisszontechniek, hebben wij een scala aan zonnepanelen. Dankzij de nieuwste technieken hebben wij zonnepanelen met een vermogen tot wel 670Wp. Dit zijn momenteel nog ongekende vermogens. Dankzij deze hoog vermogen panelen kunnen wij met veel minder panelen, dezelfde, of meer totaal vermogen opwekken.

Ook hebben wij unieke hoogvermogen micro-omvormers. Hierdoor bespaard u de ruimte van een normaal gebruikte omvormer. Tevens kan u per paneel zien hoeveel deze opwekt op bepaalde tijden. Daarnaast werkt elk paneel induvidueel, en heeft schaduwwerking geen invloed op de gehele installatie.

Wij leveren en plaatsen zonnepanelen zowel voor particulier als voor bedrijven.

  • Hoog rendement
  • 30 jaar rendementsgarantie
  • complete installatie
  • alleen levering
Awesome Image
Awesome Image

Stroomopslag

De salderingsregeling is uitgesteld tot 2026, maar voor u het weet, is het zover. Tijd dus om nu al na te gaan denken hoe u uw stroomverbruik gaat indelen. Dat kan door op de juiste momenten van de dag stroom te gebruiken, maar dat vergt veel energie, en vaak bent u juist op die momenten niet thuis of denkt u er niet aan. Wij hebben voor u de oplossing: een accupakket. Deze slaat alle opgewekte stroom uit de zonnepanelen op, voor het moment dat u het nodig bent. Tevens bent u gelijk verzekert voor eventuele stroomuitval. U kan gewoon doorgaan met uw werkzaamheden of bezigheden, zonder dat u er ook maar het minste of geringste hinder van hebt. Deze accupakketten zijn voor zowel bedrijfsmatig als voor particulier beschikbaar.

  • altijd verzekert van stroom, ook bij stroomuitval
  • lange garantie op het rendement
  • volledige benutting van uw zonnepanelen
  • makkelijk uit te breiden
Awesome Image
Awesome Image

meer van onze specialiteiten