Verlichting

Als het gaat om verlichting, komt er een glimlach bij Snoek&Pul. Want werken met verlichting is ons lust en leven. Niet voor niets dat we ingeschreven staan in het lichtregister. (www.lichtregister.nl) Subtiele sfeerverlichting, wat over gaat in een heldere werkverlichting. Een zacht warme kleur tijdens de relaxmomenten, wat over gaat in een zwoele heldere kleur tijdens het koken. Alles is mogelijk met verlichting. Of het nu gaat om ergens de nadruk op te leggen, of om iets subtiel te verlichten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn in staat om complete 3d tekeningen te realiseren, waarin duidelijk word hoe iets verlicht word. Hierdoor heeft de klant voor de tijd reeds een beeld hoe het eindresultaat word. Dankzij deze technieken, zijn wij in staat om keer op keer onze klanten versteld te laten staan wat de mogelijkheden in hun woning of bedrijf zijn. Dankzij de led-verlichting van tegenwoordig, kunnen we vele mooie eindresultaten realiseren.

Vooral onze levensechte sterrenhemels met meteorieten en twincle effecten worden door onze klanten zeer gewaardeerd. Oneindig veel mogelijkheden zijn hiermee te realiseren. Klik hier voor meer informatie over onze sterrenhemels op.

Buitenverlichting behoord ook tot een specialiteit van ons. Met een prachtig verlichtingsontwerp kunt u niet alleen overdag van uw tuin genieten, maar ook in de late avonduurtjes. Maar ook als u op een koude winteravond thuis komt, is het prettig om niet door het donker te behoeven te lopen, maar mooi verlicht dankzij de verlichting van Snoek&Pul.

  • Verlichting in woningen
  • Verlichting in bedrijfshallen
  • Verlichting in kantoren
  • Tuinverlichting
  • Sterrenhemel
Awesome Image
Awesome Image

meer van onze specialiteiten